Hitta bra management och ledarskapsböcker

De är ju underbart med bra böcker som man verkligen tycker om. Ja man kommer in i en annan värld och man lär sig så mycket av att läsa, man kan ju läsa alltifrån managementsböcker och ledarskap eller så kan man lära självbiografi eller en novell eller en kriminalare. Ja det finns så mycket att välja på, man kan kolla med  Ekerlids Förlag dom har många bra böcker som man kan läsa.
Ja hur som helst är det i alla fall väldigt underbart tycker jag och det är så skönt att komma in i en annan värld och det är. som att man sätt en bra film men ändå så mycket bättre för att du har fått måla upp hur alla ser ut och hur omgivningen är och det är ju väldigt härligt.

Kul sätt att fördriva tiden på

Ja det är ett bra sätt att fördriva tiden på och det finns så mycket som är härligt som man gärna kan göra när man har lite tid över men att läsa tycker jag att man ska göra oftare för det är verkligen härligt och något som man mår bra av och som är kul och roligt att göra. Så det är väl härligt att man kan göra det så och det är även en väldigt bra present att ge till någon som man vet tycker om att läsa. Ja det är kul att det finns böcker för alla och det är något som man kan ge bort i present och som brukar uppskattas av alla och det är något som man vill. Så köp en bok eller gå till biblioteket och låna en bok det är också härligt och något som man kan göra och som man kan njuta av, då kostar det inte heller något och är något för alla och som alla kan ha råd med.